Akupunktur mod ankelskade

Fra morfin til smertefri på 2 uger!
Joan bor til dagligt i Ontario, Canada. Hendes søn, som har modtaget behandling hos Offenbach Akupunktur, anbefalede hende at kontakte klinikken. Han mente, at jeg kunne hjælpe hende med den ankelskade, som hun pådrog sig tilbage i 2017.

Under en gåtur vred Joan over på sin ankel. Kort tid efter hævede den voldsomt op, hvilket blev efter fuldt af kraftige smerter.

Joan har opsøgt adskillige specialister i form af neurologer, speciallæger og forskellige alternative behandlingsformer. Der er foretaget røntgen, MRI og CT-scanninger. Ingen af dem viser skader i form af brud eller iturevne ledbånd. Tilbuddet om behandling består i at gøre anklen stiv ved operation. Smerterne har været tiltagende igennem 2019. Resultatet er, at Joan er gået fra at tage almindelige smertestillende piller 3 x dagligt til at tage morfin morgen og aften – stadig med store smerter.

Første dag Joan mødte på klinikken, kom hun gående foroverbøjet og med stort besvær, grundet stivhed og smerter i anklen. Hendes ankel var tydeligt hævet, og stort set umulig for mig at bevæge op/ned eller til siden uden at forårsage store smerter.

Vi blev enige om, at når hun nu var i Danmark i 14 dage, så skulle behandlingen foregå alle ugens 5 dage i 2 uger.

Første behandling af Joans ankelskade varede ca. 1 time og smerterne var tydeligt dæmpet herefter. Da Joan mødte ind til sin 2. behandling, var der tydelig ændring at spore. For det første gik hun anderledes, og for det andet var hævelsen betydeligt mindsket. Foden tålte også pludselig at blive trykket op uden stor smerter.

Akupunktur var løsningen på 2 år gammel ankelskade

For hver behandling var der tydelig bedring. Resultatet på sidste behandlingsdag var, at jeg kunne trykke hendes fod op og hun kunne presse hårdt imod min hånd uden smerter. Hun var også i stand til, at bevæge foden en lille smule til siderne, hvilket ikke har været tilfældet i 2 år. Inden sidste behandling blev foretaget, havde Joan ikke taget nogen former for morfin eller almindelige smertestillende piller i 3 dage – og der var ingen smerter ved gang i hverken led eller knogler.

Resultat efter 10 behandlinger er en øget bevægelighed og nemmere gang. Og så selvfølgelig det, som var Joans største ønske – ingen smerter!!

Mangler du idéer til træning af en problematisk ankel, kan du trykke her og se en youtube video med gode råd.

Læs mere om tilskud fra Sygesikringen Danmark eller Privat Sundhedsforsikring.