Akupunktur mod skulderproblemer

Skuldersmerter kan opstå af mange årsager. Overanstrengelse, slidgigt, betændelsestilstande i ledbånd, bursitis, overrevne ledbånd, forkerte arbejdsstillinger m.m. Skuldersmerter der ikke går væk af sig selv i løbet af 14 dage, kan skyldes noget, som kræver behandling.
Lad være med at selv-diagnosticere men kontakt din læge, hvis du er i tvivl, om der kan være noget mere alvorligt i vejen. Herefter kan du tage stilling til de mange forskellige behandlingsmuligheder. Akupunktur mod skulderproblemer – en effektiv og oftest hurtig løsning.

Behandling af skuldersmerter hos mig, foregår med indstik alle andre steder på kroppen end i det ramte område. Denne form for behandling giver et effektivt og holdbart resultat. I langt de fleste tilfælde, vil du kunne mærke en forskel allerede efter første behandling.

Skulderen er et såkaldt kugleled – og dermed et komplekst led. Det giver sig selv, når man tager i betragtning, at armen skal kunne bevæges i alle retninger. Derfor skal man, når man går i gang med en skulderbehandling, have godt med tålmodighed, så det bedste resultat kan opnås.

Behandling efter skader eller operation

Akupunktur mod skulderproblemer opstået efter sport eller operation, er også et glimrende alternativ, til hurtigt at komme tilbage på banen igen. Al behandling sigter efter at aktivere kroppens enestående evne til at reparere sig selv. Akupunktur øger bl.a. blodgennemstrømningen i det berørte område – hvilket gør det til en super effektiv metode til hurtigere at komme oven på igen, og få helingen til at speede op.

Behandlingsforløb

I starten af behandlingsforløbet er det vigtigt, at vi får godt fat i problemet. Derfor anbefaler jeg altid, at man de første par uger, får behandlet 2-3 gange. Derefter justeres frekvensen af behandlinger – og ofte til 1 gang om ugen indtil problemet er løst. Grunden til at der sættes intensivt ind i starten, er for at undgå, at den oprindelige smerte får lov at genetablere sig inden næste behandling.

Ellers er det konstant 1 skridt frem og 2 tilbage. Vi er jo afhængige af at kunne bruge vores arme. Derfor er det vigtigt at du stadig sørger for at træne skulderen og bruge armen – men med omtanke! Evt. kan du i samarbejde med en uddannet fysioterapeut, få langt et træningsprogram, der støtter op om din akupunktur behandling. Træningsprogrammet kan du så lave hjemme.

Tryk her for at se en video med tricks til træning af skulderen

Tryk her for at læse om dine muligheder for tilskud fra Sygeforsikringen Danmark eller Privat Sundhedsforsikring.