← Gå tilbage

Om behandlingen

Behandlingen foregår liggende på en briks, der kan hæves og sænkes. Du får en lille pude under knæene, for at du kan ligge komfortabelt. Første gang du er på klinikken, taler vi om årsagen til din henvendelse, og hvad du ønsker skal behandles. Jeg spørger indtil forskellige ting, for at få en forståelse af problemet, således jeg kan tilrettelægge en specifik behandling til dig. Da jeg oftest benytter punkter fra knæ/albuer og ned efter, kan du i langt de fleste tilfælde modtage behandling, uden at skulle afklæde dig. Tag evt. et par bukser på, hvor buksebenene kan trækkes op til knæene.

Herefter sætter jeg det antal nåle, der er behov for, og du ligger så og kan slappe af eller falde i søvn, mens nålene virker. Jeg er altid lige i nærheden, og kigger ind til dig i løbet af behandlingen.

Hører du til gruppen af mennesker, der ikke er så vild med nåle, tager jeg selvfølgelig hensyn til dette. Der kan bruges tyndere nåle, og stikkes steder der ikke er så ømfindige. Selve antallet af nåle der bruges kan selvfølgelig også justeres.

Behandling med Laser

Klinikken råder over en Astar Polaris HP S laser, som med stor effekt kan speede resultatet af din behandling op. Hører du til gruppen af folk med komplet nåleskræk, kan behandling udelukkende med laser også være en mulighed. Behandlingen er 100% smertefri og meget behagelig og tager 10-20 minutter.
Behandling med laser kræver, at du ikke har metaldele indopereret i området der skal behandles.

Hvor ofte skal jeg behandles?

Alt efter hvad årsagen er til dit besøg på klinikken, kan frekvensen af behandlinger variere.

Typisk er det smertebehandling der foretages, og her vil det optimale være 2 gange pr. uge i starten, hvorefter frekvensen kan justeres. Grunden til dette er, at undgå at problemet når tilbage på sit normale niveau inden dit næste besøg.

Det svarer lidt til, at vi skal starte helt fra grunden igen, hvis der går for lang tid mellem de første behandlinger. Der er ikke 2 mennesker der er ens, så derfor kan det være et skud i tågen at sige hvor mange behandlinger der skal til. Typisk skal du give det 4-6 behandlinger, hvorefter vi tager en snak om hvordan det går.

Det nemmeste svar er, at du skal behandles til problemet er væk. Nogle oplever, at deres symptomer er helt væk efter 2-3 behandlinger, og andre er symptomfrie efter 10 behandlinger. Lider du f.eks. af slidgigt i dit knæ eller fibromyalgi, kan dette være noget, der kræver behandling fra tid til anden, når først problemet er stabiliseret.