Om klinikken

Klinikken ligger på Messingvej 42d i den sydlige del af  Randers. Klinikken er bygget op omkring en behagelig atmosfære, hvor du kan føle dig tryg og uforstyrret. Der er selvfølgelig kundetoilet og et godt stort venteværelse - hvor jeg gerne byder på en kop kaffe/te.
Jeg har 3 behandlerrum til rådighed, hvilket betyder, at jeg har god tid til dig, og til at du kan ligge med nålene i den tid, det er nødvendigt - Jeg sender ingen ud af døren, før vi er færdige!
Når nålene er på plads, ligger du i 30-45 minutter og slapper af til beroligende musik, som kører på hele klinikken.
Du skal ikke selv komme med sengetøj eller håndklæder. Jeg stiller det hele til rådighed. Briksen som du ligger på, kan justeres i højde og kan ændres fra liggende til siddende stilling hvis det passer bedre til dig eller den behandling du skal have. Alle brikse er udstyret med justerbar varme, så du ikke kommer til at fryse mens du ligger med nåle. Desuden får du et lagen og et tæppe over dig, hvis du ønsker det.

Der er gratis parkering lige ved døren - og du kan holde der så længe det passer dig - her er der ingen P-vagter.

Til toppen

Min uddannelse

Jeg er selvfølgelig RAB Certificeret (Registreret Alternativ Behandler) og medlem af PA (Praktiserende Akupunktører). En RAB certificering er desuden et krav, hvis du benytter dig af en privat sundhedsforsikring. Det er derfor i din egen interesse, at vælge en behandler, som er RAB godkendt. Det er din sikkerhed for at den akupunktør du vælger, har den korrekte uddannelse.
Herudover er jeg eksamineret i Anatomi/fysiologi og sygdomslære iflg. FDZ’ krav (Forenede Danske Zoneterapeuter). 

Jeg er uddannet i 2017 i "TCM" (Traditionel Chinese Medicine) i Holstebro hos den anerkendte akupunktør Anne Marie Vester, hvor jeg også har studeret Auriculoterapi - Øreakupunktur. Jeg har desuden arbejdet på klinikken hos Anne Marie Vester i 1 år.
Jeg læser desuden distal akupunktur hos "Si Yuan Balance Team" - som består af lærlinge af den verdensberømte akupunktør Dr. Richard Tan.
Derudover læser jeg Online hos Internationalt anerkendte akupunktør Brad Wishnant, som er ekspert i Master Tung akupunktur, som er hele fundamentet bag distal akupunktur metoden.


Til toppen