Laserbehandling

Hvad er laserbehandling?

Laserbehandling /Laserterapi er en behandling med højenergilys, der indfører store mængder lys i vævet. Resultatet er, at helingen stimuleres på en vedvarende måde. Især bliver højeffekt laserterapi, hvor høje intensiteter bruges, stadig vigtigere i behandling, da laserbehandling øger blodgennemstrømningen i vævet. Laseren fra Astar benytter pulserende bølgelængder på 808nm og 980nm, som muliggør stimulering af smertereceptorer på overfladen, samtidig med at dybere vævsstrukturer stimuleres og behandles. Derved opnås både en smertestillende og terapeutisk effekt, der fremmer heling af skader.
Laserbehandling foregår i et lukket rum, og både behandler og patient bærer specielle briller, der beskytter øjnene mod laserstråling.
Laserterapi/laserbehandling er 100% smertefri og ufarlig.
Patienten føler kun en behagelig varme, der hvor området behandles.

Hvad betyder det for dig?

Hvis du vælger laserbehandling i klinikken i Randers, sammen med akupunktur, vil du opleve, en hurtigere forbedring i forhold til dine symptomer, om det så er smerter eller stivhed i muskler. I forhold til sportsskader – som f.eks. fibersprængninger – vil du hurtigere blive din skade kvit. I den sidste ende betyder det oftest, at du skal have færre behandlinger i forhold til kun at vælge akupunktur.
Lider du af nåleskræk, kan du også vælge kun at benytte dig af laserbehandling. Det anbefales i så fald at du får 2-3 behandlinger pr. uge. Vores klinik ligger i Randers Syd, men vi har også klienter fra Hadsten, Langå og Djursland m.v.