Hudproblemer

Behandling af hudproblemer

Hudproblemer kan ramme alle, uanset alder eller livsstil. De kan opstå som følge af genetik, miljømæssige påvirkninger, hormonelle ubalancer eller daglige stressfaktorer. Uanset årsagen til hudproblemer, kan det for mange være en kilde til irritation, eller til at man mister lysten til at omgås andre mennesker.

Hvad er hudproblemer?
Fra akne til eksem, fra rosacea til pigmentforandringer og kløende tørre pletter – hudproblemer varierer i form og grad. Disse tilstande kan forårsage kløe, smerte, irritation eller blot kosmetiske bekymringer, som kan påvirke ens selvtillid.

Akupunktur som løsning for behandling af hudproblemer
Den kinesiske medicins tilgang til hudproblemer er noget anderledes end den Vestlige tilgang, hvor vi ofte har en tendens til at behandle med cremer osv. Altså en behandling af de ydre symptomer. I akupunkturen ser vi derimod hudlidelser som et problem der kommer indefra. Og derfor er akupunktur særdeles velegnet og effektiv til at behandle hudlidelser, idet behandlingen sigter efter at rette de indre ubalancer.
Så uanset om du kæmper med en langvarig hudtilstand eller nyligt opståede hudproblemer, kan en behandling med akupunktur designet specielt til dig være løsningen. Vores klinik ligger i Randers Syd, men vi har også klienter fra Hadsten, Langå og Djursland m.v.