Nakkesmerter

Behandling af nakkesmerter og piskesmæld

Behandling af nakkesmerter og problemer i den øvre del af ryggen skyldes hovedsageligt vores moderne livsstil. En hektisk stressende hverdag i kombination med stillesiddende arbejde, er nok uden tvivl en af de største årsager til, at så mange mennesker oplever problemer med nakkesmerter. “Sidegevinsterne” kan variere lige fra hovedpine, ondt i armene og skuldrene, smerter i den nederste del af ryggen, svimmelhed og til generelt ubehag. Med akupunktur kan du opnå en hurtig og effektiv bedring af dine symptomer – og i mange tilfælde næsten øjeblikkeligt.
Læs om Michael Reisenhus som kom svimmelhed og nakkeproblemer til livs

Nakkesmerter og stivhed i nakkemusklerne er den hyppigste årsag, til at folk søger hjælp på min klinik i Randers. Det er ikke kun problemer lokaliseret direkte på nakken jeg kan hjælp med. Smerter der trækker ud over skuldrene, og smerter ned over rygmusklerne (Trapezius) behandles effektivt, og oftest kan du mærke en forskel ganske få minutter efter nålene er sat i. 

Udover ovennævnte årsager kan du også få behandling af
 Akut hold i nakken
– Piskesmæld
– Hovedpine grundet nakkesmerter
– Svimmelhed grundet nakkemuskulaturen
– Stive muskler- Manglende/nedsat bevægelse af hovedet
– Kæbespændinger
– Smerter i kæberne
– Generelle smerter i nakken og øvre ryg.

…….skulle din tilstand ikke stå herover, er du velkommen til at ringe og høre omkring evt. behandling.

Hvor lang tid skal jeg behandles for nakkesmerter? 
Behandlingsperioden afhænger meget af om, dit besøg skyldes en akut-opstået situation, eller problemet er noget du har gået med i længere tid. Oftest vil et akut nakkeproblem kunne løses på ganske få behandlinger, hvor et længerevarende problem med nakkesmerter i sagens natur også tager længere at behandle.
Jeg behandler udelukkende med nåle, i klinikken i Randers, og foretager ingen manipulation af din nakke/hoved. Manipulation er en stor uddannelse for kiropraktorer, og dette lader jeg dem om at foretage.

Jeg har hovedpine og er svimmel….
Hvis du har besøgt en læge, og fået konstateret, at problemerne ikke skyldes noget alvorligt, der kræver medicinsk behandling, er akupunktur et fremragende middel til at få det bedre. Jeg ser ofte patienter i klinikken i Randers, som ikke er klar over, at deres svimmelhed og hovedpine faktisk skyldes deres nakkemuskulatur. Ved at behandle deres nakkesmerter og muskelspændingerne, slår vi flere fluer med ét smæk – hovedpinen og svimmelheden letter/forsvinder, og man opdager måske, at man har haft nedsat bevægelighed i nakken – hvilket også bedres ved behandling af nakkesmerter. Vores klinik ligger i Randers Syd, men vi har også klienter fra Hadsten, Langå og Djursland m.v.
5 Gode strækøvelser til din nakke