Hovedpine og Migræne

Behandling af hovedpine og migræne

Hovedpine & migræne dækker over en lang liste af forskellige smerter i hovedet. De fleste af os, vil på et eller andet tidspunkt komme til at lide af hovedpine.
Behandling af hovedpine og migræne med akupunktur er en virkelig effektiv måde, at komme problemet til livs på.

I forbindelse med behandling af din hovedpine/migræne, skal vi have fundet ud af, hvorfor du har hovedpine. I forhold til hvordan der skal behandles, er det nemlig ikke helt lige meget, hvor hovedpinen kommer fra. Man kan sagtens behandle symptomet – altså smerterne, men hvis det skyldes et problem i nakken eller øvre ryg, skal dette også behandles. Ellers kommer hovedpinen ret hurtigt tilbage.
Ved behandling af nakke/ryg relateret hovedpine, vil du efter behandlingen oftest opleve, at hovedpinen er lettet betydeligt eller er helt væk.
Drejer det sig om akut migrænerelateret hovedpine, så er de voldsomme smerter oftest lindret betydeligt eller “erstattet” af en “hverdags hovedpine”. Målet med behandlingen er selvfølgelig at komme migrænen helt til livs. Det må ikke tolkes sådan, at det altid kan lade sig gøre at fjerne en migræne. Specielt en hormonel-betinget migræne kan være svær og tidskrævende at fjerne helt.

Behandling af hovedpine og migræne hos Offenbach Akupunktur i Randers foregår i rolige omgivelser, hvor du kan ligge i fred i den tid, der skal til.
Har du akut hovedpine/migræne, er du mere end velkommen på klinikken i Randers Syd til omgående behandling.
Har du haft hovedpine i længere tid, eller oplever anden form for “underlig” smerte i hovedet, bør du altid søge læge først. Vores klinik ligger i Randers Syd, men vi har også klienter fra Hadsten, Langå og Djursland m.v.

Her kan du besøge Dansk Hovedpinecenter på Rigshospitalet.