← Gå tilbage

Om klinikken

Klinikken ligger på Messingvej 30A i den sydlige del af  Randers. Klinikken er bygget op omkring en behagelig atmosfære, hvor du kan føle dig tryg og uforstyrret. Der er selvfølgelig kundetoilet og et godt stort venteværelse – hvor jeg gerne byder på en kop kaffe/te.

Jeg har 4 behandlerrum til rådighed, hvilket betyder, at jeg har god tid til dig, og til at du kan ligge med nålene i den tid, det er nødvendigt – Jeg sender ingen ud af døren, før vi er færdige!

Når nålene er på plads, ligger du i 30-45 minutter og slapper. Du kan selv vælge, om du vil have lidt musik kørende i baggrunden.
Du skal ikke selv komme med sengetøj eller håndklæder. Jeg stiller det hele til rådighed. Briksen som du ligger på, kan justeres i højde og kan ændres fra liggende til siddende stilling hvis det passer bedre til dig, eller til den behandling du skal have.

Alle brikse er udstyret med justerbar varme, så du ikke kommer til at fryse mens du ligger med nåle. Desuden får du et lagen og et tæppe over dig, hvis du ønsker det.

Der er gratis parkering lige ved døren – og du kan holde der så længe det passer dig – her er der ingen P-vagter.