← Gå tilbage

Min uddannelse

Jeg er selvfølgelig RAB Certificeret (Registreret Alternativ Behandler) og medlem af Dansk Behandlerforbund. En RAB certificering er desuden et krav, hvis du benytter dig af en privat sundhedsforsikring.

Det er derfor i din egen interesse, at vælge en behandler, som er RAB godkendt. Det er din sikkerhed for at den akupunktør du vælger, har den korrekte uddannelse.

Herudover er jeg eksamineret i Anatomi/fysiologi og sygdomslære iflg. FDZ’ krav (Forenede Danske Zoneterapeuter). 

Jeg er uddannet i 2017 i “TCM” (Traditionel Chinese Medicine) i Holstebro hos den anerkendte akupunktør Anne Marie Vester, hvor jeg også har studeret Auriculoterapi – Øreakupunktur. Jeg har desuden arbejdet på klinikken hos Anne Marie Vester i 1 år.

Desuden deltager jeg ofte i efteruddannelse hos nogle af de mest anerkendte akupunktører i udlandet. Bl.a. kan nævnes deltagelse både online og med personligt fremmøde hos “Si Yuan Balance Team” – som lærer i direkte linje fra den verdensberømte akupunktør Dr. Richard Tan.
Efteruddannelse er en vigtig del af min klinik, og derfor bruger jeg mange timer online hos Brad Whisnant og Robert Doane, hvor jeg deltager i hver deres respektive uddannelsesprogrammer, der sigter imod henholdsvis Master Tung akupunktur og Robert Doanes egen “DNA” akupunktur.