← Gå tilbage

Håndsmerter – fra 4 timer til fuldtidsarbejde

Med godkendelse fra Kent Olsen, vil jeg gerne dele denne historie fra klinikken.

56 årige Kent Olsen fra Rødkjærsbro kom til behandling hos Offenbach Akupunktur første gang i midten af oktober 2018.
Kents problem var kraftige smerter i fingerled, 2 springfingre og en betydelig kraftnedsættelse i hænderne. Smerterne og kraftnedsættelse havde gjort, at han kun kunne arbejde ca. 4 timer dagligt.
I dag er Kent tilbage og arbejde på fuld tid, og oplever væsentligt færre gener, end før han fik behandling. ”Hvor min midterste finger før satte sig helt fast, så jeg skulle bruge den anden hånd til at få den fri igen, kan jeg nu ved egen hjælp få fingeren til at slippe, hvis den skulle låse sig fast – helt uden den kraftige smerte, som jeg tidligere oplevede.” fortæller Kent. Desuden kan han også fortælle, at han har fået det meste af sin tidligere styrke tilbage i hånden, og at hans generelle smerter i fingerleddet er forsvundet.

Over en periode på 2 ½ mdr. kom han én gang ugentligt til behandling, og Kent fortæller, at der ret hurtigt viste sig en bedring med alle 3 problemer – hvilket, naturligt nok, gav ham et andet syn på akupunktur.
Smerterne var noget af det, der hurtigst begyndte at dæmpe sig. Og gradvist begyndte styrken at vende tilbage i hånden.
Kent udtrykte en vis skepsis over for akupunktur, men er i dag glad for at han gav det en chance. Han vender fra tid til anden tilbage til klinikken, for at holde sin gode tilstand ved lige.