← Gå tilbage

Halssmerter efter kemoterapi

Alice Kusk blev opereret for tyktarmskræft tilbage i 2001, og fik bagefter behandling med kemoterapi. Efter kemoterapien fik hun uforklarlige smerter i halsen, og stemmen ændrede sig og blev mere rusten og ”grødet”.

Når folk søger hjælp hos akupunktører, er der som oftest flere skavanker, de gerne vil have hjælp til. Alice var ikke nogen undtagelse, da hun også døjede med ryggen og oplevede nogle fordøjelsesproblemer.

Vi blev enige om, at det jo selvfølgelig var halsen, som havde første prioritet, men behandlingen blev tilrettelagt således, at også ryg- og fordøjelsesproblemerne blev behandlet i samme omgang som halsen.

Første behandling varede godt en times tid, og da nålene blev taget ud, var der forandring at spore.

Alice kom tilbage dagen efter til endnu en behandling, og kunne fortælle, at smerterne i halsen mere eller mindre var væk, og at hun på vejen hjem fra første behandling, havde siddet og sunget i bilen, med en stemme der var mere klar og som den plejede at være.Vi fortsatte behandlingen målrettet halsen, for at sikre resultatet helt – og fik over de sidste 4 behandlinger stille og roligt både ryg og fordøjelse klaret. 

Alice modtog i alt 5 behandlinger fra d. 13 november 2019 og 14 dage frem. Jeg tog kontakt til hende via Messenger d. 14 januar 2020 for høre, hvordan hun havde det. Og fik flg. besked:

Ovenstående ordlyd og gengivelse af forløbet er godkendt af, og  i overensstemmelse med Alice’s oplevelser.